Friday, April 16, 2010

Telan Airliur Ustaz.

Panas!!!Panas!!!Panas!!!! artikel yang ditulis oleh sahabat ana Dr Asri yang bertajuk "Telan Airliur Ustaz". Ana dihujani dengan berbagai-bagai soalan oleh peminat-peminat ana tentang hukum "telan airliur ustaz" tersebut.Maka persoalan yang bersarang di kepala antum-antum semua akan ana jawab secara ilmiah bercampur soalan. Maksud ana ialah bila antum-antum tanya ana. ana akan tanya kepada antum-antum semula untuk memikirkannya.
Antum-antum tahu bahawa seorang yang bergelar ustaz mestilah ada ilmu, maka apa yang diucapkannya itu adalah ilmu. Ilmu yang disampaikannya keluar dari mulutnya maka dah tentu bercampur air liur. Jadi, seperti yang ana katakan tadi, ana akan bertanya pula untuk antum-antum fikirkan jawapannya.
Sewaktu Dr Asri atau ana serta sahabat ana yang lain berkahwin, kami sudahpun bergelar ustaz.Kami kahwin bukanlah di kalangan ustazah, cuma wanita muslim biasa.Bila Dr Asri, ana dan yang lainnya berkahwin, malam pertama apa yang kami buat.Dah tentulah Dr Asri, ana dan yang lain bermesra dengan isteri.Untuk menaikkan nafsu syahwat, boleh tak Dr Asri, ana dan yang lainnya bercium mulut dengan isteri?Kemudian apa lagi yang kami buat?Kalau nak syok lagi dah tentulah kami juga sebagai lelaki yang ingin memuaskan nafsu isteri melakukan adengan jilat menjilat antara satu sama lain. Bila adengan sebegini dilakukan, ana nak tanya antum-antum yang ikut style mat salleh, tertelan tak apa-apa air baik dari mulut ataupun anu kita dan isteri. Jadi persoalannya, apakah hukumnya, boleh ke tak?Isteri kita bukan ustazah, tapi kita ustaz, maka isteri tertelan air liur ustaz bila bercium dengan ghairah, boleh ke tak?
Jadi isu ini bagi ana tak perlu diperbesarkan, takut kita malu sendiri kalau ada ikhwan-ikhwan yang bertanya seperti apa yang ana tanya tadi. Oleh itu ana tak nak campur hal ini sebab bila tertelan air apa-apa pun dari pasangan kita, syok juga.

3 comments: